Om oss

Blanchard Sverige AB är Global Partner och representerar The Ken Blanchard Companies i Sverige, Norge och Baltikum.

Blanchard är världsledande inom ledarskapsutveckling och erbjuder de mest effektiva programmen inom ledarskap och teamutveckling. Vi finns representerade i över 30 länder och kan därför hjälpa dig både nationellt och internationellt.

All utbildning baseras på den senaste forskningen inom beteendevetenskap genom Blanchards egna forskningsavdelning, Office of the Future, i San Diego. Utbildningarna är testade och noggrant utvärderade innan de översätts och erbjuds till våra kunder.

Vi som arbetar med Blanchard älskar att se människor växa och utvecklas. Vi tar med glädje emot både det lilla och stora uppdraget och ser till att du får bästa utbildningen för dig och dina medarbetare.

Blanchard International anlitas idag bland annat av; IKEA, Stadium, Akzo Nobel, Ericsson, Hilti, Nokia, LKAB, Linköpings Universitet, Nyköpings kommun, Orc Software, SEB, Handelsbanken, Amex, SCA, Skanska, Stadium, Pfizer, Bilia, UPM Kymmene och Toyota.

Blanchard International har varit verksamma i Sverige sedan 1984. Idag ägs vi av Training Partner AB som bland annat arbetar med affärs- och kompetensutveckling. Genom Training Partner kan vi erbjuda dig ett stort utbud av tjänster som till exempel utbildningsadministration och kompetensinventering.

The Ken Blanchard Companies, startades i USA 1979 av Ken och Margie Blanchard och de är fortfarande fullt verksamma i företaget.