FÖR ATT ALLA FÖRTJÄNAR EN FRAMGÅNGSRIK CHEF

Färdigheterna hos era chefer påverkar alla aspekter av er verksamhet: medarbetarmotivation, produktivitet, omsättning och resultat. Framgångsrikt chefskap uppstår oftast inte på egen hand. Chefer föds inte med kunskaper om hur man stöttar, utvecklar och motiverar sina medarbetare.

Hos oss på Blanchard så tycker vi att alla förtjänar att jobba med en framgångsrik chef. Vi är en ledarskapsutbildningsleverantör med över 35 års erfarenhet av att ha utbildat miljontals av världens allra bästa chefer, som idag vet hur de ska få ut det bästa av sina medarbetare, skapar fantastiska arbetsplatser och levererar bra resultat på sista raden.

VARFÖR BLANCHARD?

Vår mission är få framgångsrika saker att hända för var och en av våra kunder. På varje nivå inom vår organisation gör vi allt för att överträffa era förväntningar.

icon-certificate
VÄL BEPRÖVAT INNEHÅLL

Med två av världens mest använda ramverk inom ledarskap, Situationsanpassat ledarskap II® och ’The One Minute Manager’, tillsammans med ledande tänkare inom områden som tillit, motivation, förändring och kundservice, så har vårat innehåll genom åren bevisat sig leverera värdefull avkastning på er investering.

icon-chart
ENKLA OCH KRAFTFULLA MODELLER

Uppbackat av många år av forskning och erfarenhet, så erbjuder våra ledarskapsprogram enkla men kraftfulla sanningar som är lätta att ta till sig, lätta att komma ihåg och lätta att omvandla i vardagen.

icon-people
ETT FOKUS PÅ CHEFER

Chefer är kärnan i er organisation. Vår träning av chefer kan hjälpa dem att bli effektiva operativa ledare, samtidigt som de fostrar en bra arbetsmiljö för sina medarbetare.

icon-book
BREDD OCH DJUP FRÅN ERFARENHET

Vårt team av tankeledare och experter, levererar relevant ledarskapsutveckling för att hjälpa företag att skapa passionerade och produktiva medarbetare, som levererar resultat.

TRÄFFA VÅRAT ENASTÅENDE TEAM

Vårat team drivs av att leverera ledarskapsutvecklingsprogram som överträffa era förväntningar.

Peter Olofsson

SOLE PROPRIETOR AND
CEO

Peter kom till Training Partner 2005 och har sedan 2011 varit ensam innehavare och verkställande direktör. Han har stor erfarenhet inom bilindustrin från NSC (National Sales Companies), samt VD-positioner hos stora nationella återförsäljare och som seniorkonsult . Med sin djupa erfarenhet från ledande befattningar förstår han fördelarna med Blanchards ledarskapsprogram och är en stark förespråkare för dess teorier och filosofi.

YVONNE FORSYTH

BUSINESS MANAGER AND LEADERSHIP TRAINER

Yvonne har en magisterexamen i ledarskap och har erfarenhet som ledarskap och försäljningsutbildare. Hon var delägare till ett softwareföretag där hon var ansvarig för varumärkesstrategi, affärsutveckling, kommunikation och kundutbildning. Yvonnes drivkraft är att lära sig om mänskligt beteende och interaktion. Hennes passion är att se människor utveckla sina professionella färdigheter och kompetens.